LED TL-verlichting van LokoLED

U bent net als vele andere ondernemers en collega’s op zoek naar een methode om uw energieverbruik drastisch terug te brengen? Dan brengt Led-verlichting van LokoLED de uitkomst. Enerzijds verlaagt u hiermee uw energierekening. Anderzijds levert u een bijdrage aan het terugbrengen van de CO2-uitstoot. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor uw sector ook een belangrijk item. U kunt nu profiteren LokoLED verlichting met een exclusieve korting van 12%! Geef tijdens het contact met LokoLED aan dat u lid bent van VGB.

Meer informatie

Exclusief ledenvoordeel van 12% korting

Schone productie en 98% recyclebaar

Lage onderhoudskosten door lange levensduur

Meer dan 60% energiebesparing

Gecertificeerde topkwaliteit

De LokoLED producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en voorzien van CE en RoHS certificeringen. Daarbij ook getest door VSL (Dutch Metrology Institute) te Delft, OliNo en KEMA (DEKRA). In totaal bespaart u meer dan 60% op de energie- en onderhoudskosten van uw verlichting door het gebruik van LokoLED TL-verlichting. Aan LED-buizen zitten vele financiële voordelen verbonden:

  • Normaal gesproken binnen 1,5 jaar à 2 jaar terugverdiend.
  • Door het lage energieverbruik is er, gedurende een lange periode veel geld te besparen op uw energiekosten.
  • Levensduur van 50.000 branduur.
  • Geen gloeidraad of glas, gaat niet kapot door trillingen en is direct aan!
  • Langere levensduur betekent minder onderhoud, dus een jarenlange besparing op vervanging- en installatiekosten.
LokoLed-showroom
Logo_LokoLED

Ook besparen op uw verlichtingskosten?

Met VGB Ledenvoordeel heeft u in ieder geval 12% korting op de aanschafwaarde. Wilt u besparen met LED TL-buizen van LokoLED? Klik op onderstaande knop. Geef bij het contact met LokoLED aan dat u lid bent van VGB.

Meer informatie