Voordelig tanken met Esso, BP en Total!

VGB Ledenvoordeel helpt VGB-leden graag zo goed mogelijk op weg. We zijn met zijn allen veel onderweg. Om die reden is er ledenvoordeel gerealiseerd op tanken bij diverse tankstations. Zo krijgt u wel 11 cent korting op de landelijke adviesprijs bij Esso en Total tankstations en tot wel 15 cent bij BP. Door de ‘best-of-two garantie’ betaal je automatisch de lokale pompprijs als deze lager is dan de adviesprijs minus de korting.

Ik wil een tankpas aanvragen

U betaalt nooit meer te veel

Gemiddeld 11 cent korting per liter*

Handig bij terugvorderen BTW

Veilig betalen, zonder geld op zak

I.c.m. spaarprogramma

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: Bij veel tankstations staan borden of hangen spandoeken waarbij het ene tankstation nog meer korting lijkt te geven dan het andere. Maar wie wil zich verdiepen in de brandstofprijzen die dagelijks meerdere malen wijzigen? En wie is bereid om verder te rijden voor iets meer korting? We merken dat veel leden het liefst bij een of enkele vaste stations tanken. Het merk is hierin minder belangrijk dan de locatie en/of de prijs. Om deze reden heeft VGB Ledenvoordeel met meerdere oliemaatschappijen afspraken gemaakt over korting op brandstof aan de pomp. Zo is er voor ieder een pas die bij zijn of haar situatie past en weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Bekijk onze selectieprocedure

*de korting is inclusief BTW en wordt gegeven op de landelijke adviesprijs niet t.o.v. de pompprijs

Altijd voordeel met onze tankpassen

Of uw bedrijf nu een groot of bescheiden wagenpark heeft, met onze tankpassen profiteert u altijd van aantrekkelijke prijsvoordelen, optimale veiligheid, handig online management en een groot aantal services onderweg, zoals automatische tolbetalingen en professionele wegenhulp. Je kunt kiezen uit brandstofpassen van BP, Esso en Total.


Uw korting per tankstation

Tankpas U kunt tanken bij Uw directe korting* Voordeel in buitenland
BP Plus Tankpas
(€ 9,00 per tankpas)
BP
BP – Argos
BP – Total
BP (voormalig Texaco)
BP (voormalig Firezone)
Bekijk hier de kortingsstaffel van BP Ja!
Total Tankpas
(€9,95 per tankpas)
Total € 0,11/L n.v.t.
Esso Tankpas
(€ 7,95 per tankpas)
Esso
Esso (voormalig Texaco)
€ 0,11/L n.v.t.

* De korting is inclusief BTW en wordt gegeven op de landelijke adviesprijs niet t.o.v. de pompprijs

Voor grote klanten (meer dan 100.000 liter per jaar) kunnen wij een maatwerk aanbod aanbieden. Neem hier voor contact op via info@ltoledenvoordeel.nl of bel met 088 888 6777

Tankpas bestellen?

De tankpassen zijn nu aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem contact op met LTO Ledenvoordeel.

Ik wil een tankpas aanvragen

U betaalt nooit meer te veel