De BP Plus Tankpas

VGB Ledenvoordeel helpt de VGB-leden en begunstigers graag zo goed mogelijk op weg. Niet voor niets is er een unieke samenwerking met BP Nederland waardoor geprofiteerd kan worden van kortingen op brandstof tot wel 15 cent per liter. Maar dat is nog niet alles. Want de BP Plus Tankpas is niet zomaar een tankaart; het is een all-in-one oplossing om uw gehele wagenpark zo efficiënt, eenvoudig en voordelig mogelijk te laten rijden. In Nederland én daarbuiten.

BP Plus tankpas aanvragen

Tot 15 cent korting per liter

Handig bij terugvorderen BTW

Veilig betalen, zonder geld op zak

All-in-one oplossing

Altijd voordeel met de BP Plus Tankpas

Of uw bedrijf nu een groot of bescheiden wagenpark heeft, met de BP Plus Tankpas profiteert u altijd van aantrekkelijke prijsvoordelen, optimale veiligheid, handig online management en een groot aantal services onderweg, zoals automatische tolbetalingen en professionele wegenhulp.

VGB leden of begunstigers profiteren van nóg meer korting aan de pomp. In de BP VGB kortingsstaffel 2017 ziet u precies hoeveel korting u krijgt met de BP Plus Tankpas bij het BP-netwerk in binnen- en buitenland.

Bekijk kortingsstaffel


Gemak onderweg

De tankkaart biedt uw chauffeurs dus veel gemak onderweg. Maar u maakt zélf uit welke ruimte u aan het gebruik de kaart wilt geven!
Elke uitgave wordt op uw factuur afzonderlijk gespecificeerd. U ontvangt de nota rechtstreeks van BP, zonder tussenkomst van VGB Ledenvoordeel. Geen ingewikkelde administratieve afwikkeling en daaraan verbonden onnodige extra kosten.

Overzicht van de kosten van uw totale wagenpark

U wilt een gedetailleerde analyse van alle kostensoorten van uw totale wagenpark? Ook dat kan! Maak dan gebruik van het Management Overzicht. Daarin worden alle transacties vertaald in een heldere rapportage.

bp-logo

Vraag de BP Plus Tankpas nu aan

Wilt u graag zo voordelig mogelijk tanken én altijd beter op weg zijn dankzij vele handige diensten? Meld u dan aan voor de BP Plus Tankpas van VGB Ledenvoordeel. Uw aanmelding wordt direct in behandeling genomen. U krijgt uw BP Plus Tankpas dan snel toegestuurd. Hierna kunt u meteen profiteren!

BP Plus tankpas aanvragen