Over ons

VGB-leden, begunstigers en Plantum-leden kunnen gebruik maken van de kortingsregelingen via VGB Ledenvoordeel. Wij onderhandelen met leveranciers namens en voor alle leden. Zo benutten wij de kracht van het collectief optimaal. Dit resulteert in voordeel voor u! Dit voordeel bestaat uit scherpe tarieven, betere leveringsconditie en optimale service.

Hoe werkt het?

U vindt informatie over alle voordelen op vgbledenvoordeel.nl. Bij ieder product geven we aan hoe u gemakkelijk gebruik kunt maken van het voordeel. Meestal is dit via een aanvraagformulier. U hoeft niet in te loggen op deze website of een lidmaatschaps-nummer op te geven. De controle van rechtmatigheid van de korting gebeurt na de aanvraag.

Samenwerken voor meer inkoopkracht

Om betere condities te bedingen werkt de VGB samen met het inkoopcollectief van Profito, hierin zijn ondermeer de Land- en tuinbouworganisaties vertegenwoordigd. Met in totaal meer dan 45.000 ondernemers worden er betere voorwaarden bedongen.

Meer service

Heeft u vragen over de kortingsregelingen en inkoopcondities van de ledenvoordelen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk.

 

Wie werken er aan de ledenvoordelen?