Voordeel ook voor Plantum-leden!

Als lid van Plantum heeft u de mogelijkheid voor € 100,- per jaar gebruik te maken van alle voordeelregelingen van VGB Ledenvoordeel. Een pakket van ruim 30 voordeelregelingen op het gebied van vakbladen, energie, verzekeringen, veiligheid, mobiliteit, bedrijfsvoering, diensten, telecom en ICT en het aanbod wordt alleen maar groter. Die €100 euro heeft u dus zo terugverdiend! Voor u als lid financieel voordeel op uw bedrijfsvoering maar ook service, kwaliteit en gemak!

logo_Plantum_fc1

Bestaande én nieuwe deelnemers

Zowel Plantum-leden die reeds gebruik maakten van Vegekom/VGB Ledenvoordeel als Plantum-leden die gebruik willen gaan maken van VGB Ledenvoordeel dienen zich te melden via het meldformulier. VGB Ledenvoordeel gaat werken met een digitaal facturatiesysteem. Vriendelijk verzoek om daarom eenmalig via bijgevoegd formulier uw gegevens door te geven en zo uw deelname te bevestigen.

 

Meldformulier

Samenwerken voor meer inkoopkracht

De VGB werkt hiervoor samen met het inkoopcollectief van de LTO (Land- en tuinbouworganisatie). Met in totaal meer dan 45.000 ondernemers worden er betere voorwaarden bedongen. Bij VGB Ledenvoordeel heeft u daarom altijd de beste deal. Want u krijgt niet alleen een scherpe prijs, maar er wordt ook nauw gelet op kwaliteit, service, voorwaarden en gemak!

Meer service

Heeft u vragen over de kortingsregelingen en inkoopcondities van VGB ledenvoordeel? Neem dan gerust contact op met de helpdesk telefoon 088 8886790 of info@vgbledenvoordeel.nl

logo_Plantum_fc1

Hoe kan ik deelnemen?

Wilt u ook voor € 100,- per jaar gebruik maken VGB Ledenvoordeel? Vul dan bijgevoegd formulier in en na bevestiging van uw deelname staan alle regelingen direct voor u open. Ook bestaande deelnemers moeten zich even melden via bijgaand formulier.

Meldformulier