Personeelsvoorzieningen

Met de kortingsregeling personeelsvoorzieningen is het voor medewerkers van VGB leden en begunstigers mogelijk korting te ontvangen op het particuliere verzekeringspakket (zoals auto-, motor-, kampeer- en caravan verzekering maar ook opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen). Rentevoordeel te behalen op het vermogens- en financieringspakket en voordeel op het gebied van o.a. reizen, gezondheid en gemak.

Uw voordeel
Het voordeel is afhankelijk van het product of dienst die u afneemt.

Bijzonderheden
Al meer dan 1,3 miljoen Nederlanders hebben gekozen voor Centraal Beheer Achmea. En dat is niet voor niets. Het verzekeren van risico’s en het beperken of voorkomen van schade zijn voor ons onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al 100 jaar. Onze ervaring ziet u terug in de producten en diensten die wij particulieren, ondernemers, werkgevers en werknemers bieden. Rekening houdend met ieders specifieke situatie en wensen.

Contact
Centraal Beheer Achmea
Afdeling Sales Support.
T. 055 579 8177

logoCentraalBeheerAchmeaCentraal Beheer Achmea verzorgt onder andere pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven. Ook biedt Centraal Beheer Achmea administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade en risicomanagement.